تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

خلط

    در تعريف خلط گفته اند كه : خلط جسم رطب و سيال بالفعلي است که غذا نخست به صورت آن در می‌آید .

    براي درك بهتر از مفهوم خلط بهتر است كلمه‌هاى موجود در تعريف را تبيين كنيم:

    قول رطب براي احتراز از خلط ناميدن عظم و لحم و غضروف و امثال آن مي باشد .

    همچنين قول سيّال براي احتراز از خلط ناميدن شحم و مانند آن است .

    قيد رطب بالفعل جهت آن گفته شده است تا اعتراض نشود كه صفرا و سودا را كه يابس هستند خلط نتوان گفت زيرا كه «مراد ازيبوست صفرا وسودا يبوست بالقوه است» و «مراد از رطوبت خلط رطوبت بالفعل است».


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 14 آذر 1392 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : براي احتراز ,
    خلط

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 3 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55471
  • تعداد مطالب :149146
  • بازدید امروز :387070
  • بازدید داخلی :26948
  • کاربران حاضر :157
  • رباتهای جستجوگر:405
  • همه حاضرین :562

تگ های برتر